Over ons

Hi, welkom op mijn website! Mijn naam is Jacqueline Wennekes en ik ben al 15 jaar schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in voetverzorging. Met mijn passie om mensen nog mooier te laten voelen en mijn liefde en kennis voor dit vak, ben ik Beauty for you gestart.

Sinds 2023 ben ik medisch onderlegd en heb ik de opleiding “Begeleider Specifieke Doelgroepen” afgerond. Naast mijn medische kennis blijf ik mezelf graag ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste methoden en technieken.

Graag adviseer ik je ook hoe je je huid thuis het beste kunt onderhouden. Op deze manier kun je optimaal genieten van de behandeling en een stralende huid behouden. Ik ontvang je graag bij mij in de salon/praktijk, maar als dat niet mogelijk is, kom ik ook graag bij jou op locatie.

Wij werken samen met:

Beauty For You Zeist is aangesloten bij ProVoet

De praktijk is aangesloten bij ProVoet. Dit is een overkoepelende organisatie voor erkende pedicures. Lidmaatschap van ProVoet betekent onder andere dat de pedicure:
– In het bezit is van een door de branche goedgekeurd vakdiploma.
– Vakinhoudelijke nascholing en vakliteratuur krijgt aangeboden.
– Congressen en vakbeurzen kan bezoeken
– Contacten heeft met collega’s via regiobijeenkomsten.
– Aangesloten bij de Geschillencommissie
Wat doet een pedicure precies?
Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren o.a. het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een voetmassage.
Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet Pedicure?
ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden. De meeste gediplomeerde pedicures voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord en op hun website, net zoals ik.